PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
JĘZYK POLSKI
“Ponad słowami. Klasa 3 część 1. Podręcznik do języka polskiego dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony”, Autorzy: Joanna Kościerzyńska, Anna Cisowska, Aleksandra Wróblewska, Małgorzata Matecka, Anna Równy, Joanna Ginter, wyd. NOWA ERA
“Ponad słowami. Klasa 3 część 2. Podręcznik do języka polskiego dla liceum ogólnokształcącego i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony”, Autorzy: Joanna Kościerzyńska, Anna Cisowska, Aleksandra Wróblewska, Małgorzata Matecka, Anna Równy, Joanna Ginter, wyd. NOWA ERA
WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE
“W centrum uwagi 1” Arkadiusz Janicki, Justyna Kięczkowska, Mariusz Menz
BIOLOGIA – informacja u nauczyciela we wrześniu
CHEMIA – kontynuacja podręcznika z klasy III
MATEMATYKA – informacja u nauczyciela we wrześniu
JĘZYK NIEMIECKI – kontynuacja “#trends 3” + zmiana podręcznika w 1 sem.
HISTORIA – “Poznać przeszłość 4”, Nowa Era
PRZEDMIOTY ZAWODOWE
-> technik weterynarii
Anatomia i fizjologia zwierząt, Anatomia i fizjologia zwierząt w praktyce
“Anatomia i fizjologia zwierząt” Helena Przespolewska, Karolina Barszcz, wydawnictwo PWRiL
Chów zwierząt, Chów zwierząt w praktyce
“Hodowla zwierząt”, pod red. Tadeusza Szulca, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rozród i inseminacja zwierząt, Rozród i inseminacja zwierząt w praktyce
“Położnictwo i unasienianie zwierząt”, Kovar, Charvat, Sarudy, przeł. Kowalczyk, Jędruch
oraz dodatkowo materiały od nauczyciela
————————————————————————————————————
-> technik rolnik
PRODUKCJA ROŚLINNA
Czerwiński Zbigniew i inni – Produkcja roślinna cz. 2 i cz. 3 – klasa IV
PRODUKCJA ZWIERZĘCA
Biesiada-Drzazga Barbara, Jeleń Bronisław “Produkcja zwierzęca”, cz. 2 i cz. 3 – klasa IV
———————————————————————————————————
-> technik żywienia i usług gastronomicznych
informacja u nauczycieli przedmiotów we wrześniu