PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
JĘZYK POLSKI
“Ponad słowami – klasa 2 technikum dla absolwentów SP. Część 1″ Chmiel Małgorzata, Kościerzyńska Joanna, Równy Anna, NOWA ERA
JĘZYK ANGIELSKI – kontynuacja, uczniowie wypożyczają podręcznik z biblioteki
MATEMATYKA – informacja u nauczyciela we wrześniu
CHEMIA – “To jest Chemia 1″, wyd. Nowa Era (kontynuacja)
BIOLOGIA – “Biologia na czasie 2, Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum, zakres podstawowy”, Anna Helmin, Jolanta Holeczek, wyd. Nowa Era
FIZYKA – “Odkryć fizykę (zakres podstawowy), klasa 2” – Marcin Braun, Weronika Śliwa – Wydawnictwo Nowa Era
PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI
„Krok w przedsiębiorczość. Podręcznik do podstaw przedsiębiorczości dla szkół ponadpodstawowych” Zbigniew Makieła, Tomasz Rachwał
„Krok w przedsiębiorczość. Zeszyt ćwiczeń do podstaw przedsiębiorczości dla szkół ponadpodstawowych” Aneta Depczyńska, Joanna Kozub, Tomasz Rachwał
JĘZYK NIEMIECKI
“#trends 2”, Anna Życka, Ewa Kościelniak – Walewska i Andy Christian Koerber, wyd. Nowa Era
GEOGRAFIA
„Oblicza geografii 2” – podręcznik do liceum ogólnokształcącego i technikum, zakres podstawowy. Klasa 2, Tomasz Rachwał, Radosław Uliszak, Krzysztof Wiedermann, Paweł Kroh + karty pracy, Wydawnictwo Nowa Era
HISTORIA
“Poznać przeszłość 2”, wydawnictwo Nowa Era
RELIGIA – bez podręcznika
PRZEDMIOTY ZAWODOWE
-> technik weterynarii
Anatomia i fizjologia zwierząt, Anatomia i fizjologia zwierząt w praktyce
“Anatomia i fizjologia zwierząt” Helena Przespolewska, Karolina Barszcz, wydawnictwo PWRiL
Chów zwierząt, Chów zwierząt w praktyce
“Hodowla zwierząt”, pod red. Tadeusza Szulca, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rozród i inseminacja zwierząt, Rozród i inseminacja zwierząt w praktyce
“Położnictwo i unasienianie zwierząt”, Kovar, Charvat, Sarudy, przeł. Kowalczyk, Jędruch
oraz dodatkowo materiały od nauczyciela
————————————————————————————————————
-> technik rolnik
PRODUKCJA ROŚLINNA
Czerwiński Zbigniew i inni – Produkcja roślinna cz. 1 i cz. 2 – klasa II
TECHNIKA W ROLNICTWIE
Kulka Andrzej “Technika w rolnictwie” cz. 1 i cz. 2, wyd. Rea – klasa II
PRZEPISY RUCHU DROGOWEGO
“Podręcznik kierowcy kat. B” – klasa II
PRODUKCJA ZWIERZĘCA
Biesiada-Drzazga Barbara, Jeleń Bronisław “Produkcja zwierzęca, cz. 2” – klasa II i III
———————————————————————————————————
-> technik żywienia i usług gastronomicznych
informacja u nauczycieli przedmiotów we wrześniu