PRZEDMIOTY ZAWODOWE (KL. III I IV TECHNIKUM)
-> technik weterynarii
Anatomia i fizjologia zwierząt, Anatomia i fizjologia zwierząt w praktyce
“Anatomia i fizjologia zwierząt” Helena Przespolewska, Karolina Barszcz, wydawnictwo PWRiL
Chów zwierząt, Chów zwierząt w praktyce
“Hodowla zwierząt”, pod red. Tadeusza Szulca, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rozród i inseminacja zwierząt, Rozród i inseminacja zwierząt w praktyce
“Położnictwo i unasienianie zwierząt”, Kovar, Charvat, Sarudy, przeł. Kowalczyk, Jędruch
oraz dodatkowo materiały od nauczyciela
———————————————————————————————————
-> technik rolnik
PRODUKCJA ROŚLINNA
Czerwiński Zbigniew i inni – Produkcja roślinna cz. 2 – klasa III
Kościelniak, Dreczka – “Nowoczesna uprawa zbóż, wyd. Spra – klasa III
Czerwiński Zbigniew i inni – Produkcja roślinna cz. 2 i cz. 3 – klasa IV
PRODUKCJA ZWIERZĘCA
Biesiada-Drzazga Barbara, Jeleń Bronisław “Produkcja zwierzęca, cz. 2” – klasa II i III
Biesiada-Drzazga Barbara, Jeleń Bronisław “Produkcja zwierzęca”, cz. 2 i cz. 3 – klasa IV
————————————————————————————————————
-> technik żywienia i usług gastronomicznych
- informacja u nauczyciela przedmiotu we wrześniu
- ——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
-> technik architektury krajobrazu
Gadomska, Nizińska, Maśka “Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu cz. V”, wyd. Hortpress
Jóźwik-Jaworska “Podstawy kosztorysowania w architekturze krajobrazu”, wyd. Hortpress
Gadomski, “Urządzanie i pielęgnacja terenów zieleni”, cz. II, tom II i tom III
Grontkowska, “Działalność gospodarcza w architekturze krajobrazu”